Leg de baanzoektocht niet neer, er is meer om de hoek!

Leg de baanzoektocht niet neer, er is meer om de hoek!

Vastzitten op een plek

Het vinden van een juiste baan kan erg lastig zijn. In de huidige tijd is het steeds lastiger om te bedenken wat je echt wil hebben in een carrière en met name wat je graag wil doen. Vaak komen je huidige ambities niet meer overeen met je opleiding of je wens als kind. Vaak zijn de functies die je als kind in je hoofd had überhaupt niet echt meer haalbaar. Prinsesje bleek lastiger dan gepland, en ook brandweerman leek niet zo een droom als gehoopt. Je bent een studie gaan doen die je wel oké vond klinken en daar mogelijk veel te lang in blijven hangen. Op het moment was het leuk en interessant, misschien vind je het nu wat minder leuk. Maar je zit er nog steeds, toch? Vaak blijven mensen immers, omdat ze niet zo goed weten wat ze willen doen, langer bij hun huidige baan hangen dan nodig. Dat is zonde, op het moment dat je niks meer kan leren van je werk is het tijd om door te gaan. Dat kan eng zijn. Toch is dit hét moment om van baan te switchen: het aanbod is breed en er zijn genoeg werkgevers die hard op zoek lijken te zijn. Op het moment is ruimte voor opleiding en groei één van de factoren die voor de meeste (latent) werkzoekenden een grote rol meespeelt in hun keuze voor een nieuwe functie. Er zijn steeds meer werkgevers die daar veel tijd en ruimte voor vrijmaken. Mendix Vacatures is daar een goed voorbeeld van.

Consultancy

Bij Mendix Vacatures bieden ze meerdere vacatures aan op het gebied van consultancy. Consultancy lijkt een breed begrip en in dit geval is dat exact wat deze functie zo leuk maakt. Je brengt zelf de kennis mee en mag je inlezen en verder verdiepen in meerdere softwares, tools en applicaties. Geen dag is hetzelfde en daardoor worden je werkzaamheden eigenlijk nooit saai. Onderhand werkt Mendix samen met SAP, hét softwarebedrijf voor allerlei soorten bedrijven. En op dat gebied ontstaan nieuwe functies!

SAP-held!

De beschikbare functies op het gebied van SAP consultant zijn veelzijdig. Die keus maken kan lastig zijn. Uiteraard kan Mendix je daar gewoon bij helpen. Ze zoeken consultants op vrijwel elk gebied van SAP, van Ariba tot Finance en van integratie tot development. Als jij daar enige kennis van hebt en die verder wil verbreden, is het het zeker waard hier even een kijkje te nemen, er is voor iedereen wat wils.

Reageren is niet mogelijk.