De beste bureaustoel vind je bij bureaustoelshop.nl

De beste bureaustoel vind je bij bureaustoelshop.nl

Last van je rug of nek of zit je gewoon niet meer fijn op je oude bureaustoel? Weg ermee! Wist je dat een bureaustoel een van de meest belangrijke meubelen is tijdens je werk. Je zit er namelijk behoorlijk wat uurtjes op als het goed is. Een niet passende en aansluitende bureaustoel zorgt daarnaast voor allerlei lichamelijke ongemakken en daar zit niemand op te wachten natuurlijk. Tijd om jezelf eens een beetje te gaan verdiepen in de juiste bureaustoel. Bureaustoelshop.nl heeft een breed aanbod aan bureaustoelen en in dit blog lichten we er een paar voor je uit.

De Giroflex 313

De Giroflex 313 is een integrateive bureaustoel en zeer licht in zijn soort. Hij bestaat zelf maar uit vier onderdelen terwijl alle functies erop zitten die jij gewend bent. De stoel is verkrijgbaar met een gestoffeerde rug en een gestructureerde rugschaal. Deze bureaustoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor ieder kant dus een geschikte stoel. Deze stoel is ergonomisch ontworpen en voorkomt lichamelijke klachten door het zitten.

De Prosedia Younico PRO bureaustoel met Hoge rug

Deze bureaustoel is compleet het tegenover gestelde van de Giroflex 313. De Prosedia Younico heeft een sterk frame en een prima onderstel. Daarnaast beschikt deze bureaustoel over een tal van verschillende instel mogelijkheden en heeft het een bijzonder hoge rug. Deze stoel is verkrijgbaar is verschillende kleuren maar vooral in het zwart zeer geliefd. De stoel heeft iets elegants en klassiek waardoor hij tijdloos is en in elk kantoor tot zijn recht komt. Een groot pluspunt van deze bureaustoel is dat ook de zitting verstelbaar is. Nooit meer rusteloze benen of een zere rug!

De Smartsit Brazil Bureaustoel

Als je houdt van eenvoud en een simpel design dan zit je met deze bureaustoel helemaal goed. Deze bureaustoel heeft ook echt de uitstraling van een bureaustoel. Hij is simpel en elegant en nodig altijd uit om plaats in te nemen. Het onderstel is voorzien van een 5 paar wieltjes waardoor hij altijd stabiel blijft maar makkelijk te verplaatsen is. Ook de armleuningen zijn perfect en verstelbaar naar gewenste hoogte. Net zoals de zitting en rugleuning overigens.

De Euroseats One

Dynamisch en uitnodigend wordt deze bureaustoel ook wel genoemd. Deze stoel is perfect voor de lange dagen op kantoor en voorkomt ook maar enige ichamelijk ongemakken. De rugleuning is bij deze stoel een groot pluspunt en is ergonomisch ontworpen om jouw rug te hele dag de ondersteuning te bieden die het nodig heeft.

Dit is overigens maar een kleine lichting uit het gehele assortiment van bureaustoelshop.nl. Bent u nieuwsgierig geworden naar de rest van het aanbod? Neem dan snel een kijkje op de website.

 

 

Reageren is niet mogelijk.